Vzgoja za internet – spletna oddaja v živo za starše, 5. 2. 2019

Kdaj: 5. februar ob 18.00

Kje: https://safe.si/safesi-videi/pogovor-za-starse-vzgoja-za-internet

Oddaja se bo začela ob 18:00 in se zaključila ob 18:50. Vabimo vas, da se nam pridružite v živo ali pa si posnetek kasneje ogledate našem spletnem mestu Safe.si. Med oddajo bomo tudi sprejemali vprašanja staršev preko Twitterja in na izbrana ob koncu tudi odgovorili.

Spletnega nasilja med otroki in najstniki je veliko. Najboljša preventiva je vzgoja otrok v smeri, da nasilja ne izvajajo in se znajo pred njim zaščititi. Na Safe.si smo se odločili, da na dan varne rabe interneta, ki bo v torek 5. februarja staršem priskočimo na pomoč z informativno spletno oddajo v živo z naslovom Vzgoja za internet.

V njej se bo naša sodelavka Maja Vreča z dr. Albertom Mrgoletom, psihologom, sociologom, družinskim terapevtom, Imago partnerskim terapevtom in pravnim strokovnjakom dr. Benjaminom Lesjakom pogovarjala o temah, ki so za starše zanimive in pomembne. V pogovoru se bodo dotaknili primernega časa, da se otroci srečajo s sodobno tehnologijo, varovanja zasebnosti, pomanjkanja empatije pri otrocih in najstnikih, objavljanja posnetkov na družabnih omrežjih, zaščitniški vlogi staršev in problematiki spletnega nasilja.

Več informacij o dogodku   Več …

Related Images:

Dostopnost